Ultiem woongenot op nummer één

Ons team van Ontwerpers en Makers werkt iedere dag met passie aan diverse ontwerp- en bouwprojecten. Ondanks de verschillende vakgebieden hebben zij te allen tijde een gezamenlijk doel: Uw droomhuis realiseren!

Ontwerpers Van Goeden Huize verzamelt uw woonwensen en visualiseert deze op geheel unieke wijze in een compleet ontwerp. Samen kijken we naar het gebruik van materialen, kleuren en vormen en bepalen we wat het dichtst bij uw wensen komt.

Makers Van Goeden Huize is vanaf de ontwerpfase betrokken bij uw project. Zeker tijdens de oriëntatie en ontwerpfase vullen de architect en aannemer elkaar perfect aan. Wanneer het ontwerp definitief is, kan de realisatie van uw droomhuis in gang worden gezet. Met aandacht voor kwaliteit en detail wordt uw huis tot in de puntjes opgeleverd.

Samen realiseren we een thuis waar ultiem woongenot op nummer één staat!

Yannick Albada

Junior Architect
Bouwkundig Ingenieur

Maarten Spronk

Aannemer

Diensten

Ontwerpers en Makers Van Goeden Huize, precies zoals we het zeggen! Toch bieden we diensten aan die we graag nog even toelichten! Alles wat wij doen, doen wij met passie. Daarnaast ligt onze focus op het volledig ontzorgen van het proces, van ontwerp tot realisatie.

LEES VERDER

Onze werkwijze

Wij werken te allen tijde met passie, doelgericht, klantgericht en geheel volgens uw wensen. Als architectenbureau en aannemer onder één dak hoeft u niet meer te schakelen tussen verschillende partijen, want wij werken het gehele proces samen. Dit unieke concept vraagt om een duidelijke werkwijze. Klik op onderstaande knop om meer te lezen!

LEES VERDER

Onze partners

Om dé totaaloplossing te bieden werken wij nauw samen met verschillende partners. Deze partners beschikken ieder over hun eigen specialisme, die ons concept perfect aanvullen. Benieuwd naar wie onze partners zijn? Lees dan verder!

LEES VERDER