Werkwijze

Wij werken te allen tijde met passie, doelgericht, klantgericht en geheel volgens uw wensen. Als architectenbureau en aannemer onder één dak hoeft u niet meer te schakelen tussen verschillende partijen, want wij werken het gehele proces samen. Dit unieke concept vraagt om een duidelijke werkwijze.

Ontwerpfase

Aan de hand van de de bestaande plattegrond en maatvoering worden de eerste plannen op papier gezet. Al uw wensen zijn besproken en worden verwerkt in een schetsontwerp. Dit ontwerp is de basis voor een concreet en uniek verbouwplan.

2D/3D-ONTWERP

Aan de hand van het schetsontwerp kan Ontwerpers Van Goeden Huize het ontwerp visualiseren in een 2D- of 3D-ontwerp. Zo heeft u een goed beeld van de toekomstige situatie van uw woning. Met een 3D-ontwerp is het net alsof u alvast een kijkje mag nemen in uw nieuwe woning.

Vaste inrichting

De vaste inrichting van uw woning wordt direct meegenomen in het ontwerp. Zo kijken we samen naar bijvoorbeeld een maatwerk keuken, vloeren, maatwerk kasten en eventueel een haard.

KEUKEN

U hoeft niet zelf op zoek naar een keukenspecialist, want wij ontwerpen in samenwerking met onze partner de nieuwe keuken. Al uw wensen komen terug in de maatwerk keuken.

VLOEREN

De vloer bepaald de basiskleur voor ieder interieur. Overweeg verschillende legmethodes en kleuren om de juiste sfeer te bepalen. We denken graag met u mee over een geschikte vloer.

HAARDEN

Een haard is een warmtebron en ultieme sfeermaker in het interieur. Samen kijken we naar de mogelijkheden op het gebied van haarden.

MAATWERK INTERIEUR

Een maatwerk interieur heeft geen beperking in maat en vorm. Zo kunnen alle meubelstukken, zoals een kastenwand aangepast worden aan uw woonruimte.

BADKAMERS

In samenwerking met onze partner in badkamers realiseren we de badkamer van uw dromen. We laten u graag kennis maken met verschillende materialen, sanitair, lichtmogelijkheden.

Interieur

VERLICHTING

Sfeer in huis start bij goede verlichting. In samenwerking met Labor Vincit wordt er vanaf de ontwerpfase gekeken naar geschikte lichtpunten. Naast de technische uitwerking van de verlichting, wenst u natuurlijk prachtige armaturen aan uw muur, plafond of op de grond. Bij Labor Vincit maakt u kennis met exclusieve collecties binnen- en buitenverlichting. Alvast kennis maken met de exclusieve verlichting? Bekijk hier de website van Labor Vincit.

MEUBELS

Een fijn en warm thuis creëren we met meubels. In samenwerking met interieurwinkel PW Interiors kan u direct uw volledige interieur samenstellen. De sfeermakers van PW adviseren u graag over een passend kleurenpallet, materiaalgebruik en geschikte meubels. Meer weten over PW Interiors? Neem een kijkje op de website.

RAAMBEKLEDING

Raambekleding zorgt naast verduistering van uw woonruimte voor een knusse sfeer. Ook draagt raambekleding bij aan een fijne akoestiek in huis. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van raambekleding. Linnengordijnen levert gordijnen, jaloezieën, shutters en meer soorten raambekleding op maat.

Alvast een voorproefje van de collectie? Bekijk hier de webshop van Linnengordijnen.

Interieur_Partners

Realisatie

Uw huidige of nieuwe woning verbouwen, aanbouwen of renoveren? Makers van Goeden Huize realiseert de verbouwing aan de hand van het concrete ontwerp. Of het nu gaat om het bouwen van exclusieve buitenverblijven of het aanbouwen of renoveren van uw woonhuis, wij nemen alle zorgen over de verbouwing uit handen.

Kwaliteit, vakmanschap en persoonlijk maatwerk wordt gewaarborgd door uitsluitend met de beste vakmensen te werken, gebruik te maken van hoogwaardige materialen en de focus te leggen op uw wensen. Door de zeer korte lijnen met Ontwerpers Van Goeden Huize kan het woonhuis zonder ongemakken ontworpen, gebouwd en afgewerkt worden.

Realisatie Makers van Goeden Huize